Waarom ByRival?

Ieder bedrijf wil dat zijn facturen zo snel mogelijk en zonder problemen worden betaald, wat een serieuze uitdaging is in de sierteeltsector. Er worden grote risico’s genomen door bloemen en planten op krediet te leveren en bijna elk bedrijf heeft dan ook jaarlijks te maken met oninbare facturen. De mensen achter ByRival zijn zich volledig bewust van deze betalingsmoeilijkheden en kredietrisico’s en kwamen daarom op het idee om een unieke dienstverlening aan te bieden om eenvoudig internationale betalingen te incasseren, inclusief kredietverzekering.

De mensen achter ByRival

ByRival is in 2020 opgericht door Mark Weitjens (directeur van AgroCheck) en een software bedrijf en officieel gelanceerd in 2021. Hun gezamenlijke kennis van softwareontwikkeling, betalingen, kredietverzekeringen en debiteureninformatie maakte het mogelijk om deze unieke betaaloplossing te ontwikkelen.

Naast hun kennis beschikken beide oprichters over een uitgebreid wereldwijd netwerk in de sierteeltsector. De oprichters merkten dat de internationale handel in sierteeltproducten een stuk professioneler kan als het gaat om betalingen en kredietverzekering. Na meer dan 1,5 jaar ontwikkelen, systemen testen en informatie uitwisselen met branche- en betaalspecialisten, is ByRival nu officieel beschikbaar!

Interesse om ons team te ontmoeten?
We komen graag met u in contact.

De toekomst

Het is onze ambitie om wereldleider te worden in internationale betaaloplossingen voor de sierteeltsector. ByRival is gestart met een betaaloplossing voor de Europese markt, maar we zijn al bezig met multi-valutaoplossingen voor andere Europese landen en een betaaloplossing voor VS, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. We zijn ervan overtuigd dat we over de juiste kennis, netwerken en partners beschikken om deze ambitie te bereiken!

Klant is partner

Samen met onze klanten bouwen wij aan nieuwe betaaloplossingen.

Kennis

Wij hebben de ervaring en kennis in huis om te leveren wat wij beloven.

Professioneel

Wij hebben de juiste partners die onze ambitie ondersteunen.

Netwerk

Wij hebben een uitgebreid netwerk in de sierteeltsector.

Support

Wij doen er alles aan om de beste klantervaring te bieden.

Wereldwijd

Wij bouwen aan een wereldwijde betaaloplossing in de sierteeltsector.