?redit insurance

Geen onnodig betalingsrisico meer

Hoge kredietlimieten en lange betalingstermijnen hebben voor veel problemen gezorgd in de sierteeltsector. Veel bedrijven concurreren op kredietvoorwaarden in plaats van op productkwaliteit, prijs of service. Bijna elke bloemenkweker, exporteur, groothandel of transporteur heeft jaarlijks te maken met oninbare facturen. Kredietverzekeraars helpen u om met vertrouwen zaken te doen, met de wetenschap dat uw bedrijf beschermd is tegen kredietrisico.

Transacties die via ByRival geïncasseerd worden zijn herverzekerd bij kredietverzekeraar Atradius. Op deze manier zijn uw facturen voor een bepaald bedrag verzekerd. Helaas kan niet iedere klant verzekerd worden. ByRival heeft een gespecialiseerd team dat dag in dag uit zorg draagt voor kredietonderzoek en het verstrekken van kredietlimieten. U heeft een compleet overzicht van uw verzekerde klanten en de verzekerde bedragen, zodat u altijd weet of u met of zonder risico zaken doet.

Bescherm uw bedrijf tegen wanbetaling

Een kredietverzekering beschermt uw bedrijf tegen verliezen die kunnen ontstaan doordat uw klanten niet betalen. ByRival voegt een kredietverzekering aan uw transacties toe waardoor u beschermd bent tegen kredietrisico’s. De kredietverzekering wordt op uw klant(en) toegepast zodra ByRival de kredietonderzoeken heeft afgerond en een kredietlimiet heeft gegeven.