CM.com

CM.com is een gecertificeerde betaaldienstverlener, die internationale en binnenlandse betalingsmethoden en geïntegreerde betalingsoplossingen aanbiedt. Van begin af aan heeft CM.com de oprichters van ByRival volledig ondersteund met hun idee om een systeem te ontwikkelen waarmee bloemenleveranciers en -kopers eenvoudig internationale betalingen kunnen verwerken. CM.com verzorgt de SEPA Direct Debit B2B transacties voor ByRival. Elke klant van ByRival dient een ByRival account aan te maken bij CM.com.

Atradius Credit Insurance

De toonaangevende aanbieder van kredietverzekeringen en incassodiensten, Atradius, is een bekend bedrijf met vestigingen in meer dan 50 landen. Leveranciers die zich hebben aangemeld voor ByRival, hebben een geïntegreerde kredietverzekering op hun transacties. De kredietverzekering is volledig herverzekerd bij Atradius Credit Insurance. ByRival heeft een gespecialiseerd team dat dag in dag uit zorg draagt voor kredietonderzoek en het verstrekken van kredietlimieten.

Deutsche Bank

Deutsche Bank is de toonaangevende Duitse bank met sterke Europese roots en een wereldwijd netwerk. Alle ByRival transacties worden in opdracht van CM.com geïnd bij de kopers en uitbetaald aan de leveranciers door Deutsche Bank.

Stripe

Stripe is een technologiebedrijf dat online infrastructuur voor betalingen ontwikkelt. Allerlei ondernemingen, van start-ups tot beursgenoteerde bedrijven, gebruiken Stripe software om betalingen te ontvangen en hun bedrijf online te beheren. Stripe verzorgt de internationale Credit Card transacties voor ByRival.

AgroCheck

Als specialist in debiteureninformatie en internationale incassodiensten is AgroCheck een bekende naam in de sierteeltsector en groente & fruit sector. Dagelijks genereert AgroCheck tientallen debiteurenrapporten voor haar 200+ klanten in Europa, Zuid-Amerika en Afrika. AgroCheck beheert de kredietbeoordelingen, kredietlimieten en kredietrisico’s van ByRival en monitort alle transacties, dag in dag uit.

FreshPortal Software

FreshPortal levert cloud based ERP software voor bedrijven in de sierteeltsector. Met meer dan 4.000 actieve gebruikers bedienen zij meer dan 35 landen wereldwijd. De softwarekennis van FreshPortal wordt gebruikt voor het ontwikkelen en onderhouden van de ByRival systemen en maakt het mogelijk om ByRival eenvoudig te koppelen aan diverse software pakketten.

Sentenial

Sentenial, opgericht in 2003, is een marktleider in het leveren van next generation betaaldiensten aan bedrijven en banken. Als partner van CM.com, dragen zij zorg voor de SEPA mandaten voor ByRival. Kopers die zich registreren bij ByRival moeten een SEPA mandaat invullen, ondertekenen en naar de bank toesturen. Sentenial faciliteert dit onderdeel.