Automatic payments

Incasseer snel en eenvoudig betalingen

Via ByRival kunt u eenvoudig betalingen van uw klanten incasseren in 17 landen. Of u nu een geautomatiseerd softwareprogramma gebruikt of facturen handmatig per e-mail verstuurt, het factuurbedrag kan geïncasseerd worden via ByRival. Om de transacties te incasseren werkt ByRival samen met CM.com, een volledig geïntegreerde en gecertificeerde betaaldienstverlener (PSP).

Ons systeem maakt het zeer eenvoudig om betalingen te incasseren via een zakelijke Europese incasso (SEPA Direct Debit B2B) en Credit card. Op uw persoonlijke ByRival dashboard ziet u een duidelijk overzicht van alle transacties. Maak betalen makkelijk voor uw klanten en uzelf en optimaliseer eenvoudig uw betaalproces.

Registratie- en betaalproces voor Leveranciers

U verkoopt uw producten aan kopers verspreid over het land of over de wereld. U wilt uw betalingen eenvoudig incasseren en wel op de exacte datum zoals afgesproken met uw koper. Dit kan eenvoudig door gebruik te maken van ByRival. ByRival incasseert namens u de betalingen bij uw koper en betaalt u binnen 5 dagen na succesvolle incasso het volledige bedrag uit.

1. Leverancier registreert zich bij ByRival.com

Laat uw gegevens achter via het contactformulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op voor het aanmaken van uw account.

2. KYC procedure

Nadat uw account is aangemaakt wordt er een korte KYC (Know Your Customer) procedure doorlopen om er zeker van te zijn dat ByRival voldoet aan alle wet- en regelgeving. Dit is de manier om ervoor te zorgen dat u ook in de toekomst gebruik kunt blijven maken van onze diensten.

3. Incasseer betalingen automatisch bij uw klanten

Zodra uw account door ByRival is geactiveerd, kunt u beginnen met het incasseren van betalingen van uw klanten (kopers) via ByRival. Na een succesvolle SEPA incasso zal de betaling binnen 5 dagen na de incassodatum op uw bankrekening worden bijgeschreven. De transactiekosten worden maandelijks achteraf gefactureerd en geïncasseerd.

Registratie- en betaalproces voor Kopers

U koopt producten in bij uw leveranciers en u wilt hen machtigen om de betalingen voor de facturen via ByRival te incasseren om de financiële afwikkeling voor u beiden eenvoudiger te maken. U heeft altijd een duidelijk overzicht van de geïncasseerde bedragen en er zijn voor u geen kosten aan verbonden.

1. Koper registreert zich bij ByRival.com

Laat uw gegevens achter via het contactformulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op voor het aanmaken van uw kopersaccount.

3. Registreer u ook als leverancier

U kunt zich ook als leverancier registeren, zodat u uw eigen facturen via ByRival kunt incasseren bij uw klanten.

  • Leveranciers
  • Kopers
Voordelen van ByRival LeveranciersKopers
Voordelen van ByRival
Incasseer in 17 landen
Incasseer eenvoudig betalingen van uw klanten in 17 Europese landen.
Lage kosten
ByRival biedt scherpe tarieven.
Incasseer snel
Ontvang je betalingen snel en volgens de afgesproken betaaltermijn, tegen lage kosten. U bent niet afhankelijk van wanneer uw klant betaalt.
Verzekerde transacties
ByRival transacties zijn herverzekerd bij kredietverzekeraar Atradius. U heeft altijd een compleet overzicht van uw verzekerde klanten en de verzekerde bedragen. Natuurlijk kan niet iedere klant verzekerd worden.
Gratis voor kopers
Uw leverancier betaalt de transactiekosten, dus ByRival is gratis voor kopers.
Automatische incasso
Kopers hoeven zelf geen betalingen meer over te boeken aangezien de bedragen automatisch worden geïncasseerd van hun bankrekening. Leveranciers hoeven niet meer achter hun geld aan te gaan.
Volledig transactieoverzicht
Volledig overzicht van uw betalingsgegevens. De in- en uitgaande bedragen zijn inzichtelijk in uw ByRival dashboard.
Betrouwbaar
Betalingen worden geïncasseerd door betaaldienstverlener CM.com. Een bekende beursgenoteerde onderneming die voldoet aan alle regels die gelden voor betaaldienstverleners en alle benodigde vergunningen heeft.
Nieuwe markten ontdekken
Wetende dat uw facturen verzekerd zijn (indien een kredietlimiet op de koper wordt afgegeven) en het feit dat u uw betaling snel ontvangt, kan een reden zijn om nieuwe markten te verkennen.
Leveranciersnetwerk uitbreiden
Met een kopersaccount bij ByRival doet u eenvoudig zaken met leveranciers die al gebruikmaken van ByRival.

Klaar om van start te gaan?

Als u er ook van overtuigd bent dat ByRival nuttig kan zijn voor uw bedrijf, kunt u zich hier eenvoudig registreren. Heeft u nog vragen of twijfels? Neem dan contact met ons op zodat we een (virtuele) afspraak kunnen inplannen.